Bleka tänder – Stockholm

Ett vackert leende är så mycket mer än en estetisk upplevelse för den som möts av det. Att le är ett sätt att kommunicera, att ge uttryck för vad man känner och när man ler sänder man också signaler till hjärnan att man är glad, varpå ens välbefinnande som helhet blir bättre. Med andra ord är möjligheten till ett vackert leende bra för såväl den egna hälsan som för det sociala umgänget. Den som håller tillbaka ett leende på grund av exempelvis fläckar på tänderna håller också tillbaka positiva känslor och man går miste om så mycket, både känslomässigt och som socialt. Detta är inte minst viktigt för någon som lever och verkar i Stockholm där man ständigt befattar sig med andra människor.nice-belached-teeth

Det finns en mängd olika ställen man kan vända sig till i huvudstaden när det gäller tandblekning. Tips och vägledning hittar du här på tandblekningar.org.

Amazing Smile

Amazing Smile finns representerade på flera kliniker runt om i Stockholm(och även i Eskilstuna). Man framhåller att man bara har certifierad personal något som uppskattas av många kunder då man vill vara säker på att inget går fel. Om man själv inte har sett om sina tänder och till exempel har hål eller andra skador på tänderna som man inte känner till så kan det uppstå komplikationer vid tandblekning som man alltså slipper oroa sig för om man går till ett proffs.

Priserna varierar från 395 kronor upp till 7990 kronor, beroende på vad för tjänst man efterfrågar. I Stockholm finns mottagningar på Södermalm, på Östermalm och i Skarpnäck.

Tandblekning Stockholm

Tandblekning Stockholm, beläget på Rådmansgatan är en av huvudstadens mer rutinerade kliniker när det gäller tandvård och tandblekning. man har flera kända kunder och därtill mycket prisvärda tjänster som varierar från 1295 kronor upp till 4900 kronor. Man använder sig av BilliantSmile-metoden som har vunnit internationell uppmärksamhet, mycket tack vare de goda resultaten och för att den är skonsam mot tänderna.

City Dental

City Dental ligger, som namnet antyder, mitt i Stockholms City, närmare bestämt på Drottninggatan och förutom tandblekning så tillhandahåller man även alla andra tänkbara tjänster när det gäller tandvård. Med andra ord kan man vara säker på att man har med folk att göra som kan ta hand om tänder och inte bara se om det estetiska. När det gäller tandblekning erbjuder man två metoder: en där man får hjälp på kliniken och tänderna blir vita direkt och en där man successivt bleker tänderna själv hemma med produkter som man fått med dig. Bägge metoderna har sina fördelar och man kan välja själv vad som passar en just den dagen.

Hemblekning kostar 1250 kronor och laserblekning på kliniken är något dyrare, 2200 kronor, men då har man å andra sidan omedelbart det resultat man vill ha.

Gamla stans laser- och kirurgmottagning

Gamla Stans laser- och kirurgmottagning erbjuder förutom hårborttagning, peeling och mycket annat, även tandblekning. Metoden man främst använder sig av är laser och man framhåller att detta är en snabbare och effektivare metod, enligt egen utsago upp mot femtio gånger effektivare än andra metoder. Dessutom är den säkrare för till exempel tandköttet eftersom laserbehandlingar har mycket bra precision.

Adressen är Munkbron 11 och konsultation samt behandling kostar 3990 kronor.

Mälarkliniken

Mälarkliniken erbjuder såväl blekning hemma som på kliniken. Man tillhandahåller även kontroll och rengöring av tänderna innan behandlingen för en blygsam extrakostnad. Då kan man vara säker på att tänderna är i tillräckligt bra skick för att inte ta någon skada av behandlingen.

Blekning med skenor som man utför hemma kostar 2950 kronor, vill man få den utförd på kliniken kostar det 3900, då är man å andra sidan garanterad ett bra resultat utförd av ett proffs.

Mälarkliniken håller till på Triewaldsgränd 3