Bleka tänder – Göteborg

Tänderna förändras under livets gång, det gäller alla, av en mängd uppenbara skäl: tänderna används flera gånger dagligen, så fort vi äter eller dricker något så utsätts de och det behöver inte handla om att man äter eller dricker onyttigheter. Ålder, medicinering eller vanligt kaffedrickande kan ge fläckar och missfärgningar på tänderna och även om att bleka tänderna idag är lättare och mer prisvärt än någonsin så är det något som många drar sig för. Det är dock inte nödvändigt att känna någon oro på grund av gammal tandläkarskräck. Enbart i Göteborg finns en mängd olika kliniker och erbjudanden där man kan få professionell hjälp med tandblekning.shiny-happy-white-teeth

Här på tandblekningar.org får du en enkel och smidig guide till de bästa klinikerna, de smidigaste behandlingarna och de mest prisvärda erbjudandena.

Oss Hår och Skönhetssalong

Som namnet antyder så erbjuder Oss Hår- och Skönhetssalong en mängd tjänster vad gäller skönhet och hälsa, tandblekning är en av dem. Man använder sig av den såväl i Sverige som internationellt uppskattade BilliantSmile-metoden, välkänd bland skådespelare och modeller.

Ordinarie pris för en 120-minuters behandling är 3890 kronor(kampanjpris 1890 kronor)och för en 90-minuters 3590 kronor(kampanjpris 1490 kronor)

Oss Hår- och Skönhetssalong hittar du på Västra Hamngatan 13A, centralt i Göteborg.

Alexiskliniken

Alexiskliniken är en av Göteborgs och till och med Sveriges största och mest uppskattade kliniker när det gäller såväl tandblekning som massage, hälsokost och mycket annat. Man har många åts erfarenhet att luta sig emot och när det gäller tandblekning så har man erbjudanden och valmöjligheter som passar alla.

Oavsett om man föredrar laserbehandling, plasmaljusblekning, ultraljudsblekning eller den mest kända metoden, den där man använder sig av en blekskena så kan man vara säker på att man hittar något som passar både tänder och plånbok. Kvalitet och effektivitet kännetecknar samtliga metoder och är man osäker så kan man få tips och goda råd.

Plasmablekning kostar 3900 kronor för 1 timmes behandling(kampanjpris 1500 kronor).

Blekningskit för den som vill bleka tänderna själv hemma kostar 1095 kronor(kampanjpris 821 kronor).

Göteborgs tandblekning

Göteborgs tandblekning drivs och utförs av utbildade tandsköterskor och man kan därför vara säker på att tänderna tas väl omhand även utöver det strikt estetiska. Kliniken ligger centralt belägen i Göteborg på Vallgatan 15. Man använder sig av den marknadsledande metoden BilliantSmile som är ett både skonsam och effektivt sätt att få vita och fräscha tänder. En sådan tandblekning kostar 3900 kronor och tar cirka två timmar. För den som vill fräscha upp en tidigare blekning så kostar detta 1400 kronor och tar cirka en halvtimme att utföra.

Elite Smile

Elite Smile finns centralt beläget i Göteborg, på Södra Vägen 4, nära Avenyn. Man har många kända kunder som kan intyga att kvaliteten på behandlingarna som erbjuds är av bästa sort. Även om Elite Smile låter som, och är, ett exklusivt ställe så är det ganska prisvärda behandlingar som man erbjuds. Grundpaketet ligger på 4900 kronor(kampanjpris 1900 kronor)och behandlingen brukar ta strax över en timme att utföra.

Behandlingarna sker individuellt, alltid anpassat efter de tänder som ska blekas. Detta är sannolikt en av anledningarna bakom det bra resultatet och den nöjda kundkretsen.

Göteborgs dentalklinik

På Vasagatan 36, i Vasastan i centrala Göteborg hittar du Göteborgs dentalklinik som är en av stadens mest uppskattade kliniker när det gäller tandblekning. En behandling här kostar 3995 kronor men man kan även köpa färdiga paket när en uppföljning och uppfräschning ingår, dessa kostar 4795 kronor.

Göteborgs dentalklinik är en uppskattad aktör rikets andra stad när det gäller tandblekning, omsorgen om kunderna är stor och ett av sätten detta märks på är att man lämnar garanti till de som köpt en tandblekning, är någon inte nöjd så ersätts man.