Bleka tänder – Malmö

Vår tandhälsa, både vad gäller hål och missfärgningar, är väldigt individuell. Somliga har vita tänder från början och får med tiden annan färg, detta till följd av åldrande, medicinering eller bruk av kaffe, te, alkohol eller tobak. En del föds med andra färgnyanser som ändras genom livet nästan oavsett vad man gör. freshing-up-teeth

Som tur är finns det idag en mängd valmöjligheter som vill bleka sina tänder och få ett fräschare leende, en friskare mun och ett bättre självförtroende när man öppnar munnen.

I Malmö finns det flera olika alternativ och via oss på tandblekningar.org får du en enkel och smidig guide till några av dem.

Electa

Electa har förutom i Malmö även kliniker i Väla, Ängelholm, Helsingborg, Stockholm och Halmstad och förutom tandblekning kan man även vänja sig hit för andra skönhetsingrepp och behandlingar. En behandling på Electa är mycket effektiv och du kommer att ha vita fräscha tänder i åtskilliga år framöver. Dessutom tar behandlingen inte speciellt lång tid, runt en timme brukar vara det normala.

Man har dock önskemål om att man inte konsumerat vissa produkter såsom tobak, ketchup eller alkohol tre dygn innan behandlingen och att eventuella fyllningar är av bra kvalitet.

Priserna varierar mellan 995 till 3495 kronor. Kliniken i Malmö hittar du på Södergatan 19, alltså mycket centralt.

Malmö Implant Grupp

Malmö Implant Grupp, eller Malmö Implantatgrupp har mer än 20 års erfarenhet i branschen och erbjuder en mängd tjänster, alltifrån implantat till porslinsfasader och kronor, samt, givetvis tandblekning. Tandblekningen man erbjuder, så kallad hemblekning, utförs av en rutinerad tandhygienist så du kan som kund vara säker på att allt kommer att fungera som det ska. Utöver själva tandblekningen så har du alltså möjlighet att se till att dina tänder i övrigt mår bra.

Kliniken finns på Friisgatan 31 i Malmö och man har god erfarenhet av kunder som kanske tycker det är obehagligt att gå till tandläkaren. Alltså kan man känna sig trygg och äntligen ta tag i fläckarna på sina tänder.

Turning Beauty Clinic

Turning Beauty Clinic finns på Baltzarsgatan i centrala Malmö och är en modern och exklusiv klinik där man erbjuder många olika sorters skönhets- och hälsobehandlingar, inte bara certifierad tandblekning. För den som vill bleka tänder så kan man här få snabba och effektiva behandlingar på 20 minuter. Priset för en tandblekning på Turning Beauty Clinic ligger på 2800 kronor.

Amaltheakliniken

Amaltheakliniken är belägen på Jakob Möllersgatan 7 i Malmö och erbjuder utöver tandblekning även andra typer av tandvård, allt med hjälp av gedigen erfarenhet och ny teknik i syfte att göra behandlingen så smidig och behaglig som möjligt för kunden. Tyngdpunkten av verksamheten ligger på just det estetiska när det gäller tandvård och man framhåller att man har förståelse och kunskap för hur viktigt det kan vara för självkänslan och välbefinnandet, att ha ett fräscht leende.

En tandblekning på Amaltheakliniken kostar från 1895 kronor och man använder sig av BilliantSmile som anses vara branschens mest effektiva och samtidigt mest skonsamma tandblekningsmetod.

Triangelns tandläkargrupp

Som namnet antyder så håller Triangelns tandläkargrupp till vid Triangeln i centrala Malmö, närmare bestämt på Södra Förstadsgatan 30. När det gäller tandblekning så erbjuder man dels övervakad blekning som man kunden själv slutför hemma, dels utför man laserbehandlingar på kliniken. Dessutom erbjuder man uppfräschning av tidigare blekningar.

Laserblekning kostar 4200 kronor, då ingår undersökning av tänderna. Övervakad blekning kostar 3800 kronor, även här ingår undersökning. En mindre uppfräschning kostar 150 kronor, en snabb så kallad ”whitening”.